Xocosave S.L.

 

Xetoxi xocolates es la “fàbrica de xocolata” de Xocosave S.L.

All 1931 l’antiga pastisseria Casa Molons va apadrinar a Miquel Ventura Cornella i el va formar com a pastisser. Qui més endavant va adquirir el negoci y va fundar Ventura Pastissers la primera generació d’una empresa familiar i propera amb l’objectiu de satisfer els desitjos més dolços de les boques més llamineres i exigents. Per això es que els nostres productes es caracteritzen per la seva elaboració artesanal i de primera qualitat des de fa quasi 100 anys.

D’entre la nostre gamma de productes, la xocolata ha sigut sempre una passió que ha arribat a la tercera generació de pastissers i que volem dur a conèixer amb Xetoxi xocolates.

Mirant cap al futur i amb ganes de satisfer més paladars creem Xocosave (Xoco Saez Ventura), un grup totalment familiar i amb el que esperem obrir nous camins per oferir els nostres productes.

Xetoxi es un desig fet realitat. Som elaboradors i escultors de xocolata. Des de dissenys tradicionals a personalitzats i únics. 
Ens dediquem a realitzar xocolata tant a granel com al detall. Bombons, cruixents, torrons, figures de xocolata i tot tipus d'encàrrecs per a celebracions. Al gust i desig del client.
Sempre amb l’objectiu d’arribar als nostres selectes llaminers, posem a disposició la nostra botiga online  o bé establiments distribuïdors arreu de Catalunya.
(Vegeu l’apartat Establiments.)

Entre els nostres clients també hi han hotels, restaurants, pastisseries, càterings i altres que, per raons diverses, no poden elaborar els seus productes de xocolata o necessiten cobrir les puntes de demanda existents en períodes concrets com Nadal o Pasqua.

Per a encàrrecs especials o bé conèixer la gamma completa de productes de pastisseria, no dubteu en contactar-nos via Mail o telèfon i exposar les vostres idees i/o demanar el nostre catàleg online.

   
castellano